úterý 25. prosince 2012

Co přinesly Vánoce.

Vánoce jsou již za námi a já jsem tu s článkem o dárcích, který mi mě mí blízcí obdařili. Když u o tom mám status tak musím mít i článek.

Jako první tu mám Past a Horečku od Lauren DeStefano. Obě knížky patří do jedné série a přečíst jsem si je chtěla už nějakou dobu. Kolikrát jsem v knihkupectví málem neodolala. No, ale trpělivě jsem vyčkala Ježíška a přineslo mi to růže.



Potom jsem dostala kompletního Shakespeara, od kamarádky. Ještě jsem kromě Hamleta, kterého máme v povinné četbě nic nečetla a vždycky mě to mrzelo. Takže jsem z dárku patřičně nadšená. 
PS: Naďo jestli tohle čteš tak ti ještě jednou fakticky moc děkuju!


A nakonec tu máme Delirium od Lauren Oliverové a Modrou jako Safír od Kerstin Gierové. O Modrou jsem Ježuchovi říkala, ale už jsem snad ani nedoufala, že mi ji přinese. Když jsem tedy roztrhávala balicí papír a zjistila, že tam je Modrá jásala jsem jako malé dítě.
Delirium bylo ještě více nečekané. O tom jsem utrousila jednu nicotnou poznámečku a tak jsem v ně ani nedoufala. Musím podotknout, že ta obálka je naživo úplně úžasná. 



Omlouvám se za fotky. Poslední dobou jako by mi elektronické spotřeby vyhlásily vzpouru. Nepracují. ebo přinejmenším tak jak by měly.

A co vy? Co jste dostali k Vánocům? Pochlubte se v komentářích. . :)




5 komentářů:

  1. jeeej, naozaj krásne vecičky 8)
    Shakespearovky sú úžasné! Síce som čítala asi len 2, ale chcem to ešte tento rok napraviť, lebo je to úžasný autor 8)
    Safír a Delirium závidím!!! 8)
    Ja som dostala Na pul cesty do hrobu, Iskrivá, Bitva o Hex Hall a Rezistenciu 8) a bratranec ma ešte možno poteší nejakou knižkou 8)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné knihy! :))
    Nejvíc závidím Deliriuuuum! :D

    OdpovědětVymazat
  3. presne tendle pribeh se meg hodne nepoved...mam doma jeste jak neztratit lasku tak jsem na to zvedava

    OdpovědětVymazat
  4. Delirium a Past <3 Závist! :D
    Skvělé knížky jsi dostala. I Shakespearovky bych si ráda přečetla. Já dostala knížek habaděj, ale z čeho mám asi největší radost Loď mezi hvězdami, Proroctví sester, Škola noci 1-5 :)

    OdpovědětVymazat