čtvrtek 7. února 2013

Knížní shrnutí #3

Už třetí Knížní shrnutí. Pokud správně počítám což není jisté. Tentokrát si nejsem jistá co napsat za měsíc.
Původně jsem chtěla psát už o víkendu což byl přelom ledna a února, ale píšu až dnes. Jednoduše proto, že jsem měla nohu v sádře takže jsem nikam nemohla. Takže jsem získala jedinou knížku a to Pod nekonečnou oblohou, která je prostě úžasná. Maminka se nad mou bolestí slitovala a koupila. Ale pak už mi bylo blbé jí týden co týden vysílat do knihkupectví a aby to chudák všechno cálovala :D
No a potom před pololetním vysvědčením co už jsem se uráčila vlézt do školy jsem hned běžela do knihkupectví pro mnou strašně chtěnou Annu krví oděnou. Taktéž už jsem přečetla. A taktéž nádherná.
A tak jsem si řekla, že si počkám těch pár dní co pudu do knihkupectví zas.
To by byl trapně dlouhý úvod. Teď ke knihám.


První je již zmiňovaná Anna krví oděná. Četla jsem, s recenzí to je ve hvězdách a strašně se mi to líbilo. Doporučuju!!!!




Další kniha Pod nekonečnou oblohou. Taktéž naprosto nádherná. Nevím jestli to bylo tou silnou medikací co jsem měla nebo ne. Každopádně jsem si čtení maximálně užila a ... Jak to myslíte, že na další díl budu čekat do Května!!


Druhý díl mého milovaného Deliria. S konnce 1ničky, jsem málem měla infarkt ve více částech těla. 
Lauren jak jsi mi to mohla udělat!! 


A jako poslední je Drakie. Spousty lidmi opěvovaná kniha s nádhernou obálkou. Doufám, že se mi bude líbit. Nemám náladu číst kdovíjak náročné knížky u kterým bych si musela namáhat hlavu tak, že by se mi samým přemýšlení spálil mozek. 


A tady všechny pohromadě.

Mimochodem, zjistila jsem že už jsem si pořídila všechny knížky co jsem dávala do Waiting on Wednesday. 
Mimochodem podruhé. Toho kaktusu, který zdobí každou fotku si nevšímejte. :D



1 komentář: